Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΝΩΣΗ

Η Γνώση είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που διοργανώνει διαλέξεις, κύκλους μαθημάτων, σεμινάρια, και πολιτισμικές εκδηλώσεις για την διάδοση της γνωστικής διδασκαλίας που έχει δοθεί από τον Α.Δ. Σαμαέλ Αούν Βεόρ και τον Α.Δ. Λάξμι.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ

Είμαστε μέρος μιας διεθνούς ομοσπονδίας γνωστικών οργανώσεων (lumendelumine.com) με κέντρα στην Ευρώπη, την Αφρική, την Λατινική Αμερική, την Βόρεια Αμερική, την Ασία, και την Ωκεανία.

Οι κύκλοι μαθημάτων αυτογνωσίας, είτε με φυσική παρουσία είτε online, είναι δωρεάν και έχουν σαν στόχο την μετάδοση τεχνικών για να αναπτύξει το ανθρώπινο ον μέσα στο ίδιο τις αξίες και τις αρχές που είχε εξ αρχής και το συνδέουν με την εσωτερική του Ύπαρξη.

Μέσα από θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους διδάσκουμε στα άτομα πως να απελευθερώσουν το πιο ουσιαστικό τους κομμάτι, την συνείδησή τους, ώστε να μπορούν να βιώσουν μια νέα εσωτερική, και κατά συνέπεια εξωτερική, πραγματικότητα. Κάθε γεγονός, κάθε κατάσταση, κάθε άτομο, μετατρέπεται έτσι σε μια ευκαιρία να εξάγουμε σοφία από την ζωή και να την εκμεταλλευτούμε με αρμονία.

Η Γνώση είναι μια επιστήμη, ένας πολιτισμός, που έχει υπάρξει σε όλες τις εποχές της ιστορίας της ανθρωπότητας, υπενθυμίζοντας στα ανθρώπινα όντα ότι μόνο γνωρίζοντας ποιοι είμαστε μπορούμε να ανακαλύψουμε την αιτία των ταλαιπωριών που μας χωρίζουν από την κατάσταση εσωτερικής αφθονίας και τον πραγματικό στόχο της ζωής.

Πού βρισκόμαστε;
Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχουμε μια έδρα στα Σεπόλια στην διεύθυνση Κρέοντος 107, στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούμε κύκλους μαθημάτων, εργαστήρια, και διαλέξεις με στόχο την διάδοση της Γνωστικής Διδασκαλίας.

 

 

Βασίλης Βασιλόπουλος

Συνήθως απαντά εντός μιας ημέρας

Powered by WpChatPlugins